първо за анкетата:
Вземете под внимание ограничените финанси
1.) По- стар модел- повече козметични промени
2.) Това ще ми е първа кола
3.) Трябва задължително да "носи на ръчкане"
4.) Не искам да седи постоянно в сервиза
5.) Става въпрос за закупуване СЛЕД 4 МЕСЕЦА
та значи много се чудех каква кола да си зимам става въпрос за след 4 месеца, но започнах да търся сега...
145 много ми хареса, но след като се порових за нея за да проверя дали не е с прословутото италианско качество открих, че опасенията ми са верни...
някой ще ми обясни ли защо тази кола е толкова хвалена във форума (основателна причина, не някои фанатични възгледи ("щото е алфа затва е най- доброто")), защото започвам да се отказвам от тази покупка...
Alfa Romeo 145:
TopGear- 2/5 точки (има няколко графи-overview, new, used, road tests, specs)
Parker- 3/5 точки
Honda Civic:
TopGear- 4/5 точки (имат се в предвид и някои по нови хонди от алфата, но тук говорим за качеството като цяло- 2/5..)
Parker- 4.5/5
Volkswagen Gold:
TopGear- 4/5 точки (не че бих си зел голф точно, ама..)
Fiat Bravo:
TopGear- 2/5 точки
Suzuki Swift:
TopGear- 2/5 точки (това го слагам само за сравнение с кое има равни точки алфата..
Alfa Romeo

Honda Civic

Ако се интересувах само от разходите по колата, нямаше да пиша тая тема, ама ме интересува заслужава ли си наистина толкова много тая алфа (спрял съм се засега на 1.8 Twinspark)- не ми се иска колата ми да прекарва повече време в сервиза отколкото на пътя (дават я че на всеки 12.000 мили алфата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е във сервиза за нещо)
и за накрая:
Какво е Quadrifoglio и Cloverleaf(не превода му, нито историята й, спецификациите конкретно за 145..)
Вземете под внимание ограничените финанси

1.) По- стар модел- повече козметични промени
2.) Това ще ми е първа кола
3.) Трябва задължително да "носи на ръчкане"
4.) Не искам да седи постоянно в сервиза
5.) Става въпрос за закупуване СЛЕД 4 МЕСЕЦА
та значи много се чудех каква кола да си зимам става въпрос за след 4 месеца, но започнах да търся сега...
145 много ми хареса, но след като се порових за нея за да проверя дали не е с прословутото италианско качество открих, че опасенията ми са верни...
някой ще ми обясни ли защо тази кола е толкова хвалена във форума (основателна причина, не някои фанатични възгледи ("щото е алфа затва е най- доброто")), защото започвам да се отказвам от тази покупка...
Alfa Romeo 145:
TopGear- 2/5 точки (има няколко графи-overview, new, used, road tests, specs)
Parker- 3/5 точки
Honda Civic:
TopGear- 4/5 точки (имат се в предвид и някои по нови хонди от алфата, но тук говорим за качеството като цяло- 2/5..)
Parker- 4.5/5
Volkswagen Gold:
TopGear- 4/5 точки (не че бих си зел голф точно, ама..)
Fiat Bravo:
TopGear- 2/5 точки
Suzuki Swift:
TopGear- 2/5 точки (това го слагам само за сравнение с кое има равни точки алфата..
Alfa Romeo

Honda Civic

Ако се интересувах само от разходите по колата, нямаше да пиша тая тема, ама ме интересува заслужава ли си наистина толкова много тая алфа (спрял съм се засега на 1.8 Twinspark)- не ми се иска колата ми да прекарва повече време в сервиза отколкото на пътя (дават я че на всеки 12.000 мили алфата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е във сервиза за нещо)
и за накрая:
Какво е Quadrifoglio и Cloverleaf(не превода му, нито историята й, спецификациите конкретно за 145..)
Comment